בלוג לעסקים
דף הבית » בלוג לעסקים
בעולם העסקי הדינמי של היום, מידע עדכני וכלים ניהוליים הם המפתח להצלחה. במדור זה, נביא לכם את החדשות האחרונות, הטיפים המעשיים והמגמות החמות שיסייעו לכם לנווט את העסק שלכם אל עבר הצלחה מתמשכת. בין אם אתם בתחילת הדרך או מנהלים עסק ותיק, כאן תמצאו את המידע הדרוש לקבלת החלטות מושכלות ולמימוש הפוטנציאל העסקי שלכם.
מפתח להצלחה: חדשות ועדכונים מעולם העסקים

בעולם העסקים של היום, רבים מחפשים את הדרך היעילה והמהירה ביותר להצלחה. לא אחת, עצה נפוצה שניתן לשמוע היא "למה לא תיקח זכיינות של מותג מוכר?" זכיינות הפכה לשיטה מועדפת

תמחור מוצר הוא אחד ההיבטים החשובים ביותר בניהול עסק מצליח. קביעת המחיר הנכון יכולה להשפיע משמעותית על הרווחיות, נתח השוק, תפיסת המותג ואפילו נאמנות הלקוחות. אין נוסחה אחת נכונה לתמחור

GMP הוא מונח מוכר בקרב מי שעוסק בייצור מזון, תרופות וציוד רפואי בכל העולם. מדובר בהגדרת התנאים והעקרונות במפעל הייצור אשר הטמעתם יאפשרו למוצר הסופי להיות איכותי ובטוח לצריכה. יש

הכוח לשינוי בעידן החדש נכתב על ידי נדב פרץ יעוץ עסקי מקבוצת המפתח האתגרים שמפעלי יצור בישראל נתקלים בהם היום הם רבים ומגוונים, וכוללים בעיות כוח אדם, צורך באופטימיזציה של

בעולם העסקי התחרותי של ימינו, קבלת החלטות מושכלות היא המפתח להצלחה. יזמים רבים מוצאים עצמם בפני צומת דרכים, מתלבטים האם להשקיע זמן ומשאבים בפיתוח מיזם חדש או כניסה לתחום עסקי

גלו כיצד בינה מלאכותית יכולה להפוך את העסק הקטן שלכם ליעיל, חדשני ומונע נתונים יותר, ולהעניק לכם יתרון תחרותי משמעותי. בעולם העסקי של היום, עסקים קטנים מתמודדים עם תחרות הולכת

מאת: נדב פרץ, יועץ עסקי מומחה לפתיחת עסקים, קבוצת המפתח ישראל, מדינה הנמצאת בעימות מתמיד, מתמודדת לא פעם עם שאלות בנוגע להשפעת המצב הביטחוני על עולם העסקים. אחת השאלות הנפוצות

מאת: נדב פרץ, יועץ עסקי, קבוצת המפתח פרוץ מגפת הקורונה טלטלה את עולם העבודה והביאה איתה שינויים רבים, ביניהם עלייה משמעותית בהעסקת עובדים מהבית והיא נמשכת איתנו עד היום לשנת

עסקי מזון המחזיקים רישיון יצרן יהיו תחת הפיקוח של משרד הבריאות (שירות המזון הארצי והמערך הארצי לבריאות הסביבה) באופן שוטף. גם במהלך התקופה בה רישיון היצרן בתוקף, מתקיימות ביקורות (פתע

בשנים האחרונות תעשיית המזון קיבלה תנופה אדירה, רואים זאת הן בקרנות השקעות אשר רוכשות מפעלי מזון, ומזוגים בין חברות מזון שונות, היווצרות תאגידי מזון או התחזקות תאגידים תחת חברות השקעות

בשנים האחרונות אנו עדים לעלייה משמעותית במספר הפרסומות המבטיחות הכנסה פאסיבית קלה ומהירה. רבים מאיתנו חולמים על חיים נוחים בהם אנו יכולים להרוויח כסף ללא עבודה קשה, אך חשוב להיזהר

חוק ההסדרים אושר ופורסם בנובמבר 2021 והציג רפורמה בתחום המזון. הרפורמה באה לידי ביטוי בתיקונים בחוק הגנה על בריאות הציבור (מזון) תשע"ו- 2015 ועוסקת בכמה נושאים- אימוץ הדין האירופי בעניין

בשנת 2023 פורסמו "קווים מנחים לקביעת אורך חיי מדף בידי יצרן נאות", ע"י משרד הבריאות. מסמך זה מאפשר ליצרן הנאות לקבוע את חיי המדף של המוצרים שלו, בהסתמך על תיקוף

בעולם העסקים הדינמי והמתפתח ללא הרף, הדרך מרעיון פשוט למיזם משגשג ולהצלחה הוא לרוב מורכב ומאתגר. זה נכון במיוחד עבור מפעלים, שבהם ההימור גבוה והגורמים המשפיעים על ההצלחה הם רבים

האם אתה בעל עסק יצרני בתעשיית המזון או תעשייה מסורתית אחרת? האם אתה מעוניין לחזק את העסק ולשפר את היכולות שלך? האם תרצה להתייעל, לפתח מוצרים כדי להתחרות בשוק, להיכנס

מפעלי מזון מחוייבים ברישיון יצרן. בעולם העסקים, במיוחד במגזרים המשפיעים ישירות על בריאות הציבור, אמינות היא בעלת חשיבות עליונה. עבור עסקי מזון , נאמנות זו קורית באמצעות קבלת רישיון יצרן
